Somon la cuptor cu spanac si ciuperci

RETETA SOMON LA CUPTOR CU SPANAC SI CIUPERCI

 

INGREDIENTE RETETA SOMON LA CUPTOR CU SPANAC SI CIUPERCI

  • 4 bucati file de somon
  • 200 gr spanac proaspat
  • 250 gr ciuperci
  • 1 rosie
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • 150 ml ulei de masline
  • 1 lg busuioc uscat
  • sare,piper dupa gust

MOD DE PREPARARE SOMON LA CUPTOR CU SPANAC SI CIUPERCI

  1. Se incalzeste cuptorul la 190 grade.Se aseaza pestele  intr-o tava unsa.Spanacul se spala si se taie nu foare marunt.Rosie se curata de pielita si se toaca miezul marunt.Ciuprcile se taie de codite apoi se feliaza.
  2. Din ulei, zeama de lamaie,busuioc,sare ,piper se face un dressing care se toarna peste spanac si ciuperci.Peste patul de legume se pune somonul si lasa la cuptor 30 de minute.Se serveste cu orez fiert.

O reteta simpla dar gustoasa, somonul la cuptor cu spanac  si ciuperci poate fi si o cina rafinata.Este o reteta ideala pentru sezonul rece care va urma deoarece somonul are o multime de beneficii inclusiv pentru pielea uscata.

Pofta buna,va doresc!

Comments

comments