RAVIOLI CU PIEPT DE PUI

RAVIOLI CU PIEPT DE PUI

O reteta poate nu prea comuna dar cu siguranta super gustoasa. Faceti reteta proprie de suc de ravioli cu pui taiat, sparanghel si branza de pecorino.

Ingrediente necesare RAVIOLI CU PIEPT DE PUI

  1.  2  pachete  ( 250 gr. ) de ravioli frigorifici
  2. 256 grame de sparanghel, tăiat în treimi
  3. 3 portii ( 450 grame / portie ) piept de pui dezosat, fără piele
  4. Kosher sare și piper negru
  5. 1 lingura ulei de masline
  6. 3 linguri de unt
  7. 1 ceapa tocata
  8.   1 lingura de salvie fresh tocata
  9. 1 ciorchin de usturoi uscat si tocat
  10.    Branza pecorino rasa, pentru servire

 

Mod de preparare RAVIOLI CU PIEPT DE PUI

  • Gatiti ravioli cu butternut in conformitate cu instructiunile pachetului, adaugand sparanghel in ultimul minut de gatit. Scurgeți, rezervând 1/2 cană apă de gătit.
  • Între timp, presarati  pieptul de pui cu sare kosher și piper negru.  Gatiti-l in ulei de masline la foc mediu-mare intr-o tigaie mare, partial acoperita, pana cand fierbe, intre 4 si 6 minute pe fiecare parte/felie.
  • Reduceți căldura la mediu, adăugați unt și gătiți până obtineti o culoare maro-auriu,  intre 1 si  2 minute.  Adăugați ceapă și gătiți până la calire, 2-3 minute.  Se amestecă în salvie și usturoi.  Gatiti aproximativ inca 1 minut.  Amestecati  în ravioli, sparanghel și sucul din tigaie.  Se condimentează cu sare de kosher și piper negru.
  • Serviți  cu pui tăiat si prajit și cu pecorino rasă.

POFTA BUNA!

 

 

Comments

comments