Pui crocant si aromat

RETETA PUI CROCANT SI AROMAT

Afara e urat si ploua.Chiar daca vremea ma indispune, nimeni nu ma poate opri de la gatit.Am aprins argazul.am incins tigaia si am pregatit o portie de pui crocant si aromat direct de la kfc.

INGREDIENTE NECESARE PUI CROCANT SI AROMAT

  • 1 piept de pui (500-550 g.)
  • 100 g. pesmet (nu foarte fin)
  • 150 g. iaurt
  • 1 lingura rasa de sare
  • un varf de cutit piper macinat
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita rasa boia iute (optional)
  • 1 lingurita oregano
  • 1 lingurita praf de usturoi
  • ulei

MOD DE PREPARARE PUI CROCANT SI AROMAT

  1. Se spala carnea si se tamponeaza cu un servet de bucatarie; se taie in bucati potrivite. Se pun bucatile de carne in iaurt si se lasa in aceasta compozitie pentru cel putin 30 de minute (cu cat lasati carnea mai mult la marinat, cu-atat  va fi mai frageda).
  2. Se amesteca pesmetul cu condimentele. Se scot bucatile de carne din iaurt si se trec prin amestecul de pesmet. Se apasa bine cu mainile, apoi se prajesc in ulei incins. Se scot pe servetele de hartie, care sa absoarba surplusul de ulei.
  3. Se pot servi langa cartofi prajiti (bomba calorica :D)

Comments

comments