Paine umpluta cu sunca la gratar

RETETA PAINE UMPLUTA CU SUNCA LA GRATAR

Nu stiu daca ati mancat vreodata paine umpluta cu sunca la gratar,dar daca nu ati facut-o nu mai stati pe ganduri.Este foarte gustoasa!! Mai ales cu o portie de cartofi copti si sos de usturoi.

INGREDIENTE NECESARE PAINE UMPLUTA CU SUNCA LA GRATAR

  • 1 paine
  • 2 rosii
  • mozzarella
  • sare,piper,
  • 75 grame sunca feliata
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita otet balsamic
  • 1 legatura busuioc

MOD DE PREPARARE PAINE UMPLUTA CU SUNCA LA GRATAR

  1. Taiati painea felii de cca. 1,5 cm. avand grija ca acestea sa nu se desprinda unele de altele.
  2. Spalati rosiile si lasati mozzarella sa se scurga. Taiati-le pe amndoua in felii subtiri, pe care le condimentati bine cu sare si piper. Puneti intre feliile de paine, feliile de sunca si branza si apoi cele de rosii.
  3. Se curata usturoiul, se piseaza si se amesteca cu ulei. Painea se pune pe folie de aluminiu si se stropeste cu mujdei (puteti sa o impachetati si in hartie de copt, pe care o udati si o stoarceti usor).
  4. Se tine pe gratarul incins cate 8 minute pe fiecare parte.Se indeparteaza folia,se stropeste cu otet si se presara busuioc.

Pofta buna!

 

Comments

comments