Pâine de dovleac

Pâine de dovleac

Aceasta este o pâine incredibilă. Umezeala sa provine din adăugarea unui ingredient neobișnuit: laptele de nucă de cocos!

 

Ingrediente Pâine de dovleac

 

Mod preparare Pâine de dovleac

  1. Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați două tăvi de pâine de 8×4 centimetri.
  2. Într-un castron mare combinați făina, zahăr brun, zahăr alb, piure de dovleac, ulei, lapte de nucă de cocos, sifon, sare, nucșoară și scorțișoară. Se amestecă până când toată făina dispare. Îndoiți în nuci și nucă de cocos fulgi. Se toarnă băț în tăvile pregătite.
  3. Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 1 oră și 15 minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curata. Scoateți din cuptor și acoperiți pâinile cu folie strâns. Lăsați aburul timp de 10 minute. Îndepărtați folia și întoarceți-o pe un suport de răcire. Stânați ușor cu folia și lăsați-o să se răcească complet.

Sper ca v-a reusit reteta! Nu uitati sa da-ti un share acestei retete si pentru prietenii vostri!

Comments

comments