Gulas cu ardei

RETETA GULAS CU ARDEI

Gulasul este o inventie delicoasa a bucatariei maghiare,iar acest gulas cu ardei nu s-a dezmintit.Savurati-l si voi!!

INGREDIENTE NECESARE GULAS CU ARDEI

  • 1kg carne de vita
  • 3 linguri de unt
  • 4 cepe
  • 1 ardei iute
  • 3 linguri pasta de rosii
  • 1 pahar supa de vita
  • 1 pahar vin rosu
  • rosii proaspete bine coapte
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita chimen macinat
  • sare,piper,zahar
  • 1 ardei gras rosu si verde
  • smantana

MOD DE PREPARARE GULAS CU ARDEI

  1. Prajim carnea taiata cuburi in unt.Adaugam ceapa taiata marunt si ardeiul iute tocat marunt.Lasam cateva minute la calit apoi stingem cu supa de vita si paharul de vin.Adaugam pasta de tomate si rosiile.
  2. Se condimenteaza cu sare ,zahar,piper,chimen si foi de dafin si lasam sa fiarba inabusit 90 de minute.
  3. In ultimile 20 de minute de fiert adugam si ardeii taiati bucatele.Servim cu smantana!

 

Comments

comments