CARNE DE VITA MEDITERANEANA CU ANGHINARI

Carne de vita mediteraneană cu anghinari

Astazi va vom prezenta cum sa faceti rapid o retete de Carne de vita mediteraneană cu anghinari, o reteta placuta, servita calda si cu o portie de paste fainoase.

 

Ingrediente Carne de vita mediteraneană cu anghinari

  1. 1 lingură de ulei de struguri
  2. 2 kilograme de carne de vită
  3. 1 cutie (14 oz) de anghinari, drenate și înjumătățite
  4. 1 ceapa,
  5. cubulete 4 cuișoare usturoi, tocate sau mai mult pentru gust
  6. 1 (32 uncii de unt) bulion de carne de vită
  7. 1 cutie (15 uncii) sos de roșii
  8. 1 cutie (14,5 oz) roșii cubulete
  9. 1/2 cești masline Kalamata tăiate și tăiate aproximativ (opțional)
  10. 1 lingurita de oregano uscat
  11. 1 lingurita de patrunjel uscat
  12. 1 linguriță de busuioc uscat
  13. 1/2 linguriță de chimen măcinat
  14. 1 frunză de dafin

 

Mod de preparare Carne de vita mediteraneană cu anghinari

  • Încălziți uleiul într-o oală mare peste căldură medie. Gatiti carnea de vita in uleiul fierbinte pana se rumeneste, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
  • Transferați carnea de vită într-un aragaz lent. Acoperiți cu inimă de arțar, ceapă și usturoi. Se toarnă bulion de vită, sos de roșii și roșii cubulețe. Se amestecă măsline, oregano, patrunjel, busuioc, chimen, frunze de dafin.
  • Gatiti-va la foc mic pana cand carnea de vita este frageda, aproximativ 7 ore.

Pofta buna si nu uitati sa da-ti share daca v-a placut reteta!

 

Comments

comments