Carne Curcan Cu Sos Chilli

Carne Curcan Cu Sos Chilli

Folosind ingrediente proaspete și conservate, acest chili este o combinatie buna cu carne de curcan și vă va păstra pofta zile intregi . Zucchini proaspete, ceapa proaspătă verde, smântână și de ce nu si  – brânză Cheddar tocata ,pt  această rețetă minunata de chili. Dacă vă place fasolea în chili, merita incercat si cu acest ingredient.

Ingrediente Carne Curcan Cu Sos Chilli

Mod Preparare Carne Curcan Cu Sos Chilli

Timp Preparare: 15 minute.

Timp Gatire:  55 minute

Reteta finalizata:  1 ora si 10 minute.

  1. Încălziți 1 lingură de ulei într-o oală  mare la foc mediu.  Puneți curcanul în oală, amestecând cu o lingură din lemn pentru a se desprinde cât mai mult posibil. Se condimentează amestecul de condimente taco, coriandru, oregano, fulgi de chili și pastă de tomate și se amestecă până când carnea este acoperită uniform cu condimente. Continuați să gătiți, reducând la foc mic dacă este necesar, până când curcanul este bine rumenit.
  2. Se toarnă bulion de carne de vită, și se fierbe pentru a reduce din lichid ușor, aproximativ 5 minute. Adăugați salsa, roșii și ardei iute și continuați să gătiți la o temperatură moderată timp de zece minute. Reglați grosimea oricând simțiți necesar adăugând apă.
  3. În timp ce chiliul încă se mai gătește, încălziți o lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti ceapa si ardeiul verde, amestecand ocazional timp de 5 minute sau pana ce ceapa este translucida si ardeiul rosu este usor rumenit. Adăugați ceapa și ardeiul la chili și continuați să gătiți la o temperatură foarte scăzută.
  4. În aceeași tigaie, încălziți restul de lingură de ulei pe căldură medie-mare. Adăugați dovlecelul și gătiți amestecând ocazional timp de 5 minute sau până când se rumenesc ușor. Adăugați dovlecelul la chili,la foc mic  și continuați să gătiți încă 15 minute. Din nou, ajustați consistența cu apa după cum este necesar.
  5. Puneți chiliul în boluri de servire. Adaugati smântână pe deasupra , ceapă verde și brânză cheddar și serviți.

Comments

comments