Tocana cu carne de vita

Tocana cu carne de vita

O tocană gustoasa cu cartofi, morcovi, telina, bulion, ierburi și mirodenii.

Ingrediente Tocana cu carne de vita

Mod preparare Tocana cu carne de vita

Timp de preparare: 20 minute

Timp Gatire: 2 ore

Finalizare Reteta: 12 ore si 20 minute.

  1. Așezați carnea în aragazul incalzit la foc mic.
  2.  Într-un castron mic se amestecă făina, sarea și piperul; se toarnă peste carne și se amestecă pentru a acoperi carnea cu amestec de făină. 
  3. Se amestecă usturoiul, frunza de dafin, boia de ardei, sosul Worcestershire, ceapa, bulionul de vită, cartofii, morcovii și telina.
  4. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 10 până la 12 ore sau la foc mare timp de 4 până la 6 ore.

Pofta buna!

Comments

comments