Sparanghel cu bacon

RETETA SPARANGHEL CU BACON

Un aperitiv simplu dar in acelasi timp cochet si rafinat.Este ideal pentru un aperitiv in cadrul unei cine festive.Sparanghelul este extrem de gustos si sanatos si ma bucur ca este folosit din ce in ce mai des si de catre noi romanii.

INGREDIENTE NECESARE SPARANGHEL CU BACON

  • o legatura sparanghel
  • 200 gr bacaon feliat foarte subtire
  • sare ,piper

MOD DE PREPARARE SPARANGHEL CU BACON

  1. Sparanghelul se spala si se rupe partea lemnoasa de jos.Se infoasoara cu bacon si presoara cu sare si piper si se baga la cuptorul incins maxim 10 minute.
  2. In momentul servirii presarati putin ulei de masline si piper proaspat macinat,este delicios!!!

Aceasta reteta cu sparanghel eu am servit-o la un aperitiv,dar merge foarte bine ca si garnitura alaturi de carne, peste.

P.S-Cu cat sparaghelul este mai groas cu atat este mai tanar deci cand mergeti la cumparaturi si obtati pentru sparanghel sa il alegeti cat mai gros.

 

Comments

comments