Spaghetti Cu Sos Italian si Chiftelute

Spaghetti Cu Sos Italian si Chiftelute

Aceasta este o rețetă pe care am primit-o de la mama mea cu ani în urmă – este minunată.

Ingrediente Spaghetti Cu Sos Italian si Chiftelute

Mod Preparare Spaghetti Cu Sos Italian si Chiftelute

  1. Într-un castron mare, combinați carnea de vită, pâine, patrunjel, parmezan, 1/4 linguriță piper negru, praf de usturoi și ou bătut.  Se amestecă bine și se formează în 12 bile. Depozitați, acoperite, în frigider până când este necesar.

           2. Într-o cratiță mare la foc mediu, se toamă ceapa și usturoiul în ulei de măsline până când   ceapa este translucidă.  Se amestecă roșiile, sarea, zahărul și frunza de dafin.  Acoperiți, reduceți căldura până la scăzut și fierbeți 90 de minute. Se amestecă pasta de tomate, busuiocul, 1/2 linguriță de ardei și chifteluțe și se fierbe 30 de minute mai mult. Servi.

Comments

comments