Somon Cu Coriandru si Boia de Ardei

Somon Cu Coriandru si Boia de Ardei

Sunt un iubitor de somon, aceasta este o reteta minunata pentru o aroma usor exotica de inspiratie indiana, cu un twist de arta, aroma este exceptionala, delicioasa si unica.

Ingrediente Somon Cu Coriandru si Boia de Ardei

Mod Preparare Somon Cu Coriandru si Boia de Ardei

 

  1. Se amestecă într-un castron sare, boia de ardei, cardamom, coriandru și piper negru. Se adaugă sirop de ulei și arțar și se amestecă până se combină uniform.
  2. Preîncălziți o tigaie neacoperită pe o căldură medie, de aproximativ 350 grade F (175 grade C).
  3. Inmuiati somonul prin amestecul de sirop de arțar până când se acoperă uniform pe toate laturile.
  4. Se gateste somonul în tava preîncălzită până când peștele se fragezeste  cu ușurință cu o furculiță, de la 5 la 7 minute pe fiecare parte.

Note de subsol

  • Aveți grijă să nu utilizați o temperatură prea ridicată sau să ardeți amestecul de ardei-arțar.
  • Datele nutriționale pentru această rețetă includ întreaga cantitate de ingrediente ale amestecului de sirop de arțar. Cantitatea reală de amestec de sirop de arțar consumată va varia.
  • Folia de aluminiu ajută la păstrarea alimentelor umede, asigură gătirea uniformă, menținerea resturilor proaspete și ușurarea curățării.

Comments

comments