Sanwich Carne de Porc Si Bere

Sanwich Carne de Porc Si Bere

„O reteta cu carne de porc usor de preparat și delicată. Tăierea fripturii în cotlet și condimentarea individuală ajută să se simta mai multă aromă în amestec”.

Ingrediente Sanwich Carne de Porc Si Bere

Mod Preparare Sanwich Carne de Porc Si Bere

  • Combinați boia de ardei, praf de ceapă, praf de usturoi, oregano, cimbru și sare într-un bol mic; presarati cu piper negru.
  • Îndepărtați cotletul de porc cu prosoape de hârtie, apoi frecați cu amestec de boia de ardei.
  • Încălziți aproximativ 2 linguri de ulei într-o tigaie neacoperită la foc mic. Se taie cotletul de porc în loturi până se rumenesc, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Transferați cotletul de porc rumenit într-un aragaz la foc mic.
  • Ștergeți tigaia curată și încălziți restul de 1 lingurita jumate  de ulei de canola și unt peste foc mediu; gatiti si amestecati ceapa, turnati o sticla de jumate de bere si un varf de sare pana ce ceapa este frageda si usor maronie, aproximativ 10 minute.  Răspândiți ceapa peste carnea de porc.
  • Se amestecă sosul de grătar, berea rămasă, sosul Worcestershire, usturoiul, bourbonul și sosul fierbinte într-un castron; toarnă peste carnea de porc.
  • Bucătăi de carne de porc la scăzut până la foarte delicat, aproximativ 8 ore. Amestecati și împărțiți carnea de porc peste rulouri pentru a face sandwich-uri.

Comments

comments