Pui in stil chinezesc reinterpretat

RETETA PUI IN STIL CHINEZESC REINTERPRETAT

De un timp,am inceput sa fiu fana a mancarii chinezesti.Am inceput sa gatesc foarte des preparate din bucataria chinezeasca si vreau sa va spun ca mi-am cucerit iubitul cu ascest pui in stil chinezesc.Il adora.Daca vreti sa va cuceriti iubiti,sotii cu acest minunat pui, nu ezitati si treceti la treaba!

INGREDIENTE NECESARE PUI IN STIL CHINEZESC

  • 1 piept de pui
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • praz verde
  • urechi de lemn
  • sos de soia
  • ulei de masline
  • sare,piper,boia dulce

MOD DE PREPARARE PUI IN STIL CHINEZESC

  1. Pieptul de pui se taie fasii si se caleste in uleiul incins.Aproape cand pieptul de pui e gata in aceeasi tigaie,peste piept,se adauga legumele taiate bastonase si urechile de lemn care s-au hidratat inainte 4 ore in apa rece.Lasam 10 miute la calit impreuna cu pipetul de pui.Potrivim cu sare,piper,boia de ardei.La sfarsit,stingem cu sos de soia.

Eu am servit acest pui in stil chinezsc alaturi de o portie de orez prajit cu ou.Voi reveni in curand cu reteta si pentru orez.

Pofta buna!

 

 

Comments

comments