Piept de pui cu otet balsamic si usturoi

Piept de pui cu otet balsamic si usturoi

Aceasta reteta este un  gourmet rapid, ușor și impresionant. Merge excelent cu cartofi prăjiți noi.

Ingrediente Piept de pui cu otet balsamic si usturoi

Mod Preparare Piept de pui cu otet balsamic si usturoi

  1. Se condimentează puiul cu sare și piper. Clătiți ciupercile și uscați. Se condimentează cu făina cu sare și piper și se scutură pieptul de pui în amestecul de făină. Se încălzește uleiul într-o tigaie la căldură medie până se rumeneste frumos pe o parte (aproximativ 3 minute).
  2. Adăugați usturoiul. Întoarceți pieptul de pui și adaugati ciupercile peste . Continuați prăjirea, scuturați tigaia și agitați ciupercile. Gatiti timp de aproximativ 3 minute, apoi adaugati otetul, bulionul, frunza de dafin si cimbru. Acoperiți bine și fierbeți peste focul mediu scăzut timp de 10 minute.
  3. Transferați carnea de pui într-o farfurie caldă de servire și acoperiți cu folie. Puneti deoparte. Continuați să fierbeți sosul, descoperit, la căldură medie de aproximativ 7 minute. Răsuciți în unt sau margarină și aruncați frunza de dafin. Se toarnă acest amestec de sos de ciuperci peste pui și serveste.

Comments

comments