Pastrav la gratar cu mujedei rosu de usturoi nou

RETETA PASTRAV LA GRATAR CU MUJDEI ROSU DE USTUROI NOU

Dragii mei, am revenit pentru voi cu mult dor dupa o vacanta copioasa de vara.V-am pregatit pentru voi o gama variata de retete delicioase.

Dupa aceasta vacanta bine meritata in care am mancat tot ce mi-a poftit inima, v-am pregatit o reteta usoara de vara, vreau sa va imbat papilele gustative┬á cu un pastrav la gratar cu mujdei rosu de usturoi nou ­čśÇ

INGREDIENTE NECESARE PASTRAV LA GRATAR CU MUJDEI ROSU DE USTUROI NOU

  • 2 pastravi
  • 1 capatana de usturoi nou
  • 3 rosii
  • sare, piper
  • ulei de masline
  • 3 cartofi
  • paprika afumata
  • otet din orez
  • frunze de salata
  • un castravte
  • o ceapa verde
  • 1 jumatate de lamaie

MOD DE PREPARARE  PASTRAV LA GRATAR CU MUJDEI ROSU DE USTUROI NOU

  1. Taiem cartofii in 8 ii amestecam  cu sare, piper putin ulei de masline si paprika.Ii coacem  la cuptorul preincalzit  la 200 de grade , 30 de minute pana devin crocanti.
  2. Crestam pastravii din loc in loc si ii ungem cu ulei de masline, sare si piper si ii punem pe gratarul incins timp de 6 minute pe fiecare parte.
  3. Curatam usturoiul si il asezam intr-un mojar impreuna cu putina sare si il mestecam pana devine o pasta.
  4. Fierbem rosia dezpielitata 20 de secunde  in apa care deja clocoteste, o taiem cuburi , o adaugam peste mujdei si amestecam foarte bine pana devine un sos.
  5. Pregatim o salata din rosie, castravetele felii,ceapa rondele.Amestecam cu frunzele de salata, sare ,piper, otet si ulei de masline.
  6. Servim pestele cu salata, cartofi copti , lamaie si mujdei.

Pofta buna!

Comments

comments