Inele de ceapa pane

RETETA INELE DE CEAPA PANE

 

INGREDIENTE NECESARE INELE DE CEAPA PANE

  • 2  cepe mari
  • 1  ou
  • 4 linguri  faina
  • 1 ceasca ulei
  • 1 praf sare, piper

MOD DE PREPARARE INELE DE CEAPA PANE

  1. Ceapa se taie si se desface în inele care se trec prin oul batut.
  2.  Faina se amesteca cu sare si piper si inelele se trec prin acest amestec, scuturând faina în exces.
  3. Se pun inelele la prajit în ulei încins, se prajesc câte 3-4 minute si se scot pe servete de hârtie.

Pe cat de banala pare aceasta reteta,pe atat de repede te vei indragosti de ea.Mai ales ca acasa poti pregati inele de ceapa perfecte pe care sa le servesti ca garnitura langa fripturi si burgeri,langa aripipare de pui picante ,sosuri sau branzeturi.

Comments

comments