Hamburger la gratar

RETETA HAMBURGER LA GRATAR

 

INGREDIENTE NECESARE HAMBURGER LA GRATAR

  • 400 gr carne de vita
  • 5 chifle
  • o rosie
  • o ceapa
  • 5 felii de branza
  • sare,piper,pudra de usturoi
  • 5 linguri mustar

MOD DE PREPARARE HAMBURGER LA GRATAR

  1. Amestecati carnea cu sare, piper si pudra de usturoi, apoi formati 5 chiftelute plate de marimea chiflelor
  2. Curatati gratarul si ungeti-l cu grasime
  3. Asezati carnea pe gratar si lasati sa se patrunda.
  4. Pentru o mai mare eficienta este recomandat sa folositi un gratar acoperit
  5. Cu un minut inainte de a lua hamburgerii de pe gratar adaugati deasupra lor cateva rondele de ceapa si branza
  6. Chiflele taiate in doua se incalzesc direct pe gratarul incins
  7. Partea de jos se unge cu mustar, deasupra puneti carne, sare, piper, rosii si acoperiti cu cealalta parte

Se servesc imediat, alaturi de o bere rece.

 

Comments

comments