Fish fingers

RETETA FISH FINGERS

Astazi vreau sa va inveselesc  seara cu o reteta simpla,gustoasa si foarte usoara si anume fish fingers.Sper sa va placa si sa o reproduceti rapid acasa sa nu mai apelati la fish-ul congelat din comert.

INGREDIENTE NECESARE FISH FINGERS

  • 1 kg file fara oase,ideal peste alb
  • sare
  • piper
  • 300 grame faina alba
  • 4 oua
  • 400 grame malai grisat
  • zeama de la o lamaie rasa
  • ulei pt prajit

MOD DE PREPARARE FISH FINGERS

  1. Primul pas ar fi sa verificam pestele sa nu aiba oase.Facem  un amestec din zeama de lamaie ,sare, piper,coaja de lamaie,usturoi pisat  si ungem bucatile de peste.Lasam la marinat 30 de minute.
  2. Dupa ce s-a marinat pestele il taiem in suvite de 2 cm.
  3. Facem un amestec din cele 4 oua.Dam pestele prin faina alba,apoi prin amestecul de ou si la sfarsit prin malai.Punem la prajit fiecare fish finger in uleiul bine incins.

Pofta buna!

Comments

comments