Curcan cu taietei de casa

Curcan cu taietei de casa

O caserola satisfăcătoare cu curcan de masă, cu fidea de ouă și o grămadă de brânză.

 

Ingrediente Curcan cu taietei de casa

Mod Preparare Curcan cu taietei de casa

Timp Preparare: 15 minute.

Timp de gatire: 35 minute.

Reteta Finalizare: 50 minute.

  1. Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor o cutie de copt pătrată de 8 inch.
  2. Puneti o oală mare de apă ușor sărată până la fierbere. Se taie taitei de ou în apă clocotită, amestecând ocazional până se gătește, dar sa fie moale la mestecat , aproximativ 5 minute; scurgere.
  3. Se încălzește o tigaie mare la foc mare și se amestecă în curcan și ceapă. Gatiti si amestecati pana cand amestecul de curcan este friabil, rumenit in mod egal, si numai roz, aproximativ 10 minute; scurgere. Se amestecă sosul de roșii și condimentele italiene; asteptati pana fierbe. Reduceți la foc mic , acoperiți și fierbeți timp de 10 minute.
  4. Combinați laptele, brânza topită, patrunjelul și usturoiul într-o cratiță mică. Se gateste si se amesteca la foc mediu pana se topeste branza topita, aproximativ 5 minute.
  5. Se toarna taitei cu amestec de brânză topită; transferați in oala pregatita deja . Se amestecă curcanul și se presară cu brânză de mozzarella.
  6. Coaceți în cuptorul preîncălzit până când se topește brânza, timp de 15 până la 30 de minute.
  7. Folia de aluminiu ajută la păstrarea alimentelor umede, asigură gătirea uniformă, menținerea resturilor proaspete și ușurarea curățării.

Comments

comments