Crema supa de ciuperci

Crema supa de ciuperci

O supă cremoasă și delicioasă, de care francezii sunt mandri.

Ingrediente Crema supa de ciuperci

  1. 1/4 c. unt
  2. 2 8-oz. pachete de ciuperci cremini, felii
  3. 2/3 c. felii de ciuperci
  4. 1 ceapă, tocată
  5. 2 catei de usturoi, tocati
  6. 1 linguriță. cimbru uscat
  7. 4 c. stoc de legume
  8. 1/3 c. crema groasa
  9. sare cușer
  10. Piper negru proaspăt măcinat

 

Mod preparare Crema supa de ciuperci

  1. Într-o oală mare, topiți untul. Adăugați ciuperci și amestecati până se rumenesc, aproximativ 5-7 minute. Se condimentează cu sare și piper și scoateți o ceașcă de ciuperci, rezervându-le în lateral.
  2. Se adaugă ceapă și usturoi în oală și se topește aproximativ 1 minut. Adăugați cimbru și cartofi de legume și aduceți-i la foc. Gătiți până când ciupercile sunt delicate, aproximativ 8-10 minute. Folosind un blender, sau lucrați în loturi într-un mixer obișnuit, faceti o supă de piure delicata.
  3. Pune’ti supa în oală și amestecați cremă și ciuperci rezervate.
  4. Serviti!

Comments

comments