Cartofi umpluti cu branza la cuptor

RETETA CARTOFI UMPLUTI CU BRANZA LA CUPTOR

 

INGREDIENTE NECESARE CARTOFI CU BRANZA LA CUPTOR

  • 5 cartofi
  • 50 gr telemea
  • 50 gr cascaval
  • 50 gr unt
  • sare,piper
  • cascaval ras pt ornat

MOD DE PREPARARE CARTOFI UMPLUTI CU BRANZA LA CUPTOR

  1. Cartofii se spala si se coc in coaja.
  2. Intr-un castron se amesteca branzeturile si se adauga sare si piper cat este necesar.
  3. Se scot cartofii din cuptor, se cresteaza pe lungime apoi cu o lingurita se scobeste miezul.Miezul se incorporeaza in crema de branza.Punem cate un cubulet mic de unt in fiecare coaja restul de unt adaugandu-se in compozitia de branza.
  4. Se umplu cartofi cu compozitia de branza , se presoara cu cascaval ras si ii dam la cuptor pentru 15 minute,ornam cu verdeata.

O friptura nu ar mai fi asa delicioasa fara garnitura.. si care ar fi cea mai potrivita?  Cartofii!!Aceasta minunata reteta de cartofi cu branza la cuptor sunt o garnitura de senzatie  care pot insoti cu usurinta orice fel de mancare.Vi-i recomand cu mare drag!

 

Comments

comments