Carne De Pui Prajita In Stil Japonez

Carne De Pui Gatita In Stil Japonez

Aceasta este reteta numita si Chicken Katsu – carne de pui prajita in stil japonez. Poate fi folosita si pentru a face Tonkatsu, folositi doar carne de porc in loc de carne de pui

Ingrediente Carne De Pui Gatita In Stil Japonez

  • 4 jumătăți de piept de pui fără piele dezosată – cu o grosime de 3 cm.
  • sare și piper dupa gust
  • 2 linguri făină universală
  • 1 ou, bătut
  • 1 miez de paine
  • 1 cană ulei pentru prăjire, sau după cum doriti.

Mod Preparare Carne De Pui Gatita In Stil Japonez

  1. Puneți pieptul de pui pe ambele părți cu sare și piper. Puneți făina, ouăle și miezul de paine în vase separate. Coaceți pieptul de pui în făină, scuturând orice exces. Îndepărtați-le în ou și apoi apăsați în pancioare până când sunt bine acoperite pe ambele părți.
  2. Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mic.Puneți carnea de pui în uleiul fierbinte și gătiți 3 sau 4 minute pe fiecare parte sau până la maro auriu.

Comments

comments