Burger de post

Reteta burger de post

Tanjiti dupa un burger cu multa carne si sosuri si o portie mare de cartofi?Eu am descoperit o reteta de burger vegetarian pe care nu l-as da pe 1000 de burgeri cu carne.Va garantez ca o sa va placa la nebunie.V-am zis ca ma gandesc serios sa renunt definitiv la carne:)

Ingrediente necesare burger de post

  • ceapa
  • ciuperci
  • dovlecel
  • naut
  • orez fiert
  • ulei masline
  • paprika afumata
  • sare de mare bruta
  • piper proaspat macinat
  • coriandru pudra fulgi ardei iute
  • patrunjel verde
  • busuioc

Mod de preparare burger de post

  1. Am maruntit  cu robotul sau cu o razatoare o ceapa mare alba si un dovlecel mare , 250 grame ciuperci. Le calim cu o lingura de ulei de masline cu putina sare si piper timp de cateva minute.Dupa ce s-au calit,adaugam 2-3 linguri de pasta facut din fasole boabe mixata sau naut fiert  si o lingura buna de paprika afumata, coriandru si fulgi de ardei iute. Se adauga apoi 2-3 linguri de orez fiert, alegeti un orez care se lipeste,leaga mai bine.
  2. La final am adaugat verdeturie maruntite ,puteti pune orice verdeata doriti dupa bunul plac.
  3. Modelam burgerii si ii dam la cuptor la 190-210 grade pana se rumenesc bine pe ambele parti, se pot praji si in ulei dar eu am optat pentru varianta de cuptor.

Ii putem consuma in chifle,cu cartofi,cu legume grilate ,cu salate ,sunt foarte multe garnituri pentru acest burger.Eu am optat pentru o salata de avocado si ridichi.Nu este asa ca v-am cucerit?Deja sunt la al trei-lea :))

Comments

comments