Bilute de cartofi cu telemea

RETETA BILUTE DE CARTOFI CU TELEMEA

 

   INGREDIENTE NECESARE BILUTE DE CARTOFI CU TELEMEA

  • 4 carofi potriviti ca marime
  • 3 linguri cu telemea de oi rasa
  • 2 oua
  • 4 linguri cu faina
  • 1 legatura mica de marar proaspat
  • piper
  • ulei pentru prajit

MOD DE PREPARARE BILUTE DE CARTOFI CU TELEMEA

  1. Se curata cartofii, se spala si se taie cubulete.
  2. Se pun la fiert si cand sunt gata se zdrobesc ca pentru piure .
  3. Se adauga ouale, branza rasa, faina, mararul tocat marunt si piperul.
  4. Se amesteca foarte bine compozitia si se fac bilute potrivite care se rumenesc frumos in ulei incins pana devin aurii.
  5. Se pot servi si calde, dar si reci.

Pofta buna!

 

Comments

comments